Productes

productes

Els nostres productes

A la nostra parada del mercat, ens comprometem a oferir als nostres clients productes frescos i de la millor qualitat per satisfer els seus paladars exigents. Treballem de prop amb els nostres proveïdors per assegurar-nos que cada producte que arriba a la nostra parada compleix amb els nostres estàndards d’excel·lència.

Verdures: Les nostres verdures són de proximitat i de cultius sostenibles. Col·laborem amb petits pagesos locals que ens subministren una gran varietat de verdures fresques i nutritives. Des de les verdures de fulla verda fins a les arrels i els tubercles, trobareu tot el que necessiteu per a preparar plats saludables i deliciosos.

Fruits secs: Si sou amants dels fruits secs, esteu al lloc adequat. Oferim una àmplia selecció de fruits secs, com ametlles, avellanes, nous i nous de Brasil, perfectes per a una pausa saludable o per afegir textura i sabor als vostres plats i postres preferits.

Nata montada: Els caps de setmana i per encàrrec, tenim disponible nata montada fresca, amb o sense sucre. La nostra nata montada és delicada, lleugera i perfecta per acompanyar postres, gelats o simplement per gaudir-ne sola. La nata montada fresca és un toc exquisit per als vostres moments més dolços.

En resum, a la nostra parada trobareu una gran selecció de productes frescos i de qualitat per satisfer els vostres gustos i necessitats. Us convidem a visitar-nos i descobrir els sabors i la frescor que tenim per oferir. La nostra passió per la qualitat i el bon menjar ens impulsa a proporcionar-vos els millors productes perquè pugueu gaudir d’una experiència gastronòmica excepcional.


Les nostres
Fruites

Les nostres
Verdures

FRUITS SECS

Oferim una àmplia selecció de fruits secs, com ametlles, avellanes, nous, pipes, quinoa i molt més.

NATA MONTADA FRESCA

Els caps de setmana i per encàrrec, tenim disponible nata montada fresca, amb o sense sucre.

Troba’ns

937046694

622096290

De dilluns a dissabte de 9H a 21H.

Mercat 11 de setembre Parada 14-15 26-27 C/Verge de l’Assumpció, 32. Barberà del Vallés

De la terra

Sabors autèntics, productes excepcionals!

Mercat 11 de setembre
Parada 14-15 26-27
C/Verge de l’Assumpció, 32.
Barberà del Vallés

Productes
Elaborats